Riker do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Shkup

Ndihmës sekretari i shtetit të SHBA-së për Evropën dhe Euroazinë, Filip Riker, këtë javë do ta vizitojë Greqinë dhe Maqedoninë e Veriut, ku do...

SOT

SPORT

Showbiz

Kronike

Teknologji