Në ‘click plus’ mbrëm u zhvillua një debat shumë i nxehtë në mes nënkryetarit të LSDM-së, Muhamed Zekiri dhe Ejup Alimi në lidhje me “fërkimet” e fundit të BDI-së dhe LSDM-së.

Muki në një lidhje direkte ka demantuar publikisht Ejup Alimin e BDI-së, duke thënë se BDI-ja e ka shpëtuar Trajko Veljanovskin që një ditë edhe Ejup Alimi të falet nga marrja e imunitetit. Nënkryetari Zekiri gjithashtu u shpreh se BDI-ja është e fundit që duhet të flasë për drejtësi dhe patriotizëm.