Prof.Dr. BLERIM REKA
Diplomat që i flet 8 gjuhë, Ambasador e Akademik që ka dhënë ligjerata edhe në shumë Universitete botërore ! Autor i mbi 30 librave shkencore.
Turp Ali Ahmeti ta përbuzish intelegjencen e popullit tënd. Poshtërsi është ta thirrish popullin tand ta voton një sllav e jo gjakun shqiptar ! Lene Sovranin popullin, se e din ai kend do e voton !!!
Vota e shqiptarit fiton në peshë vetëm kur mbështet kandidatin shqiptar, në të kundërtën vetëm bëhemi numër i padefinuar dhe pa fuqi vendimarëse në shtetin tonë.