Lideri i Alenacës për Shqiptarët, Ziadin Sela theksoi nga Karshiaka e Shkupit se kandidatura e Prof. Blerim Rekës për president ka nderuar gjithë shqiptarët pasi që me këtë cdo shqiptari i ofrohet mundësia e përfaqsimit.

“Nuk e kam fjalë për ata shqiptarë që nuk e ndiejne veten shqiptar, por për shqiptarët që janë lindur dhe rritur me nënë dhe babë shqiptar, që frymojnë shqip. Nesë doni të testoni ato parti shqiptare që janë në qeveri se sa janë të sinqertë në atë që e bëjnë i ftoni të vinë ketu para juve krah për krah me Stevon edhe le tju a kërkojnë votat, por ata nuk mund të dalin para juve. Ata këtë e bëjnë vetëm për pushtet dhe futen në kategorinë e njejtë me Amdi Bajramin.”, theksoi Sela. (INA)