Zoran Zaev dhe Stevo Pendarovski turpërohen nga himni i Maqedonisë, opinioni pret përgjigje se me çka janë shantazhuar dhe frikësuar që të mos guxojnë të intonojnë himin maqedonas gjatë vizitës shtetërore zyrtare në Republikën e Maqedonisë siç imponon kushtetuta e Republikës së Maqedonisë.

Shpjegimi se selfitë e Zaevit në drekën me Ciprasin janë më të rëndësishëm se ndarja e kohës për intonimin e himnit është edhe një nënçmim ndaj popullit maqedonas.

Ajo që Zaev dhe Pendarovski nuk kanë kohë për himnin e Maqedonisë është turpi më i madh deri tani në historinë e Republikës së Maqedonisë dhe tregon se sa ata i nënçmojnë shënimet kombëtare dhe shtetërore.

Në vend të sqarimeve absurde dhe të papërmbajtura, Zaev dhe Pendarovski duhet të kërkojnë falje për turpin që ia shkaktojnë shtetit dhe popullit maqedonas.

Qendra për komunikim e VMRO-DPMNE-së.(koha.mk)