May 31, 2020
Ballina Politikë Maqedoni Udhëheqësia e Lëvizjes Besa promovon kandidatin e saj në Ohër, Xhemal Mena...

Udhëheqësia e Lëvizjes Besa promovon kandidatin e saj në Ohër, Xhemal Mena (FOTO)

9

Në këtë takim të mbajtur sot u zgjodhë edhe shefi shtabit nga radhët e Lëvizjes BESA, cili është Ibrahim Alimi.

Ndryshe me zgjedhjet presidenciale të 21 prill do të mbahen edhe zgjedhjet lokale në tri komuna të Maqedonisë së Veriut edhe atë në Ohër, Dibër dhe Novo Sellë.