Gjimnastja e Universitetit Auburn i theu të dyja këmbët pas një rënie të tmerrshme gjatë garës këtë fundjavë.

Samantha Cerio po bënte numrin e saj teksa ushtrimi nuk shkoi siç duhet dhe ajo ra keq duke thyer që të dyja këmbët.

Fill pas incidentit gjimnastet i vijnë në ndihmë mjekët të cilët e dërgojnë me urgjencë në spital.