Kandidati i pavarur për president Blerim Reka sipas të dhënave jozyrtare të shtabit analitik të tij ka fituar mbi 80 mijë vota.

 

Kjo është bërë e ditur për INA nga përfaqësues të partive opozitare BESA dhe ASH që përkrahin kandidatin Blerim Reka.

Sipas të dhënave të KSHZ deri në ora 18.30 në komunat me shumicë shqiptare kanë votuar mbi 160 mijë votues.