A ka dhënë urdhër BDI për strukturat e saja për mos dalje në votime nga frika se votojnë per Blerim Reke

A ka dhene urdher BDI qe mos dilet ne votime nga frika se strukturat e BDI-së dalin te votojne per prof. Blerim Reken i cili ka marre mbeshtetje te fuqishme nga opozita shqiptare, Levizja BESA si dhe nga Kosova e Shqipëria, nga kreu i LVV-së, Albin Kurti dhe disa personalitete nga jeta politike në trojet shqiptare si dhe ASH-ja e Selës. Burime brenda shtabeve të BDI-së kanë ndezur panik brenda strukturave të partisë pasi që anëtarë te partise Blu dalin masovikisht te votojne shqiptarin prof. Blerim Reka.

Tre kandidatët për President janë në pritje të rezultateve pas kampanjës zgjedhore, Stevo Pendarovski i mbështetur nga LSDM, Dafkova e VMRO-së dhe Blerim Reka nga BESA dhe ASH që pritet të jetë surprizë pas informacioneve se edhe simpatizant të BDI dalin të votojnë Blerim Rekë./TopAlNews/