Në këto zgjedhje presidenciale edhe partitë politike si ajo e pozitës dhe opozitës u matën edhe me sondazhe në media të ndryshme online por edhe në terren, rritje dhe aderime ka patur Lëvizja BESA. Bilall Kasami së bashku me Selën i kanë dhënë mbështetje të fuqishme kandidatit i cili morri rreth 80 mijë vota. Gostivari24.info

Ndërkohë edhe anëtari i këshillit qendror të Lëvizjes BESA sqaron me statistika në murrin e tij në facebook se cila parti politike është humbëse në qytetin e Gostivarit: