Ballina Top Lajme Ali Ahmeti: Lavdi dëshmorëve të kombit

Ali Ahmeti: Lavdi dëshmorëve të kombit

25

“Sot është dita e më të mirëve ndër ne, dëshmorëve të kombit.

Dëshmorët janë pasqyra jonë dhe themeli mbi të cilin ndërtojmë të sotmen dhe të ardhmën.

Ata u bënë pjesë e përjetësisë duke na mundësuar ne që ta vijojmë rrugën e tyre dhe mos të devijojmë asnjëherë nga qëllimi.

Lavdi e përjetshme të rënëve për liri, për komb, për atdhe.” ka shkruar Ahmeti në llogarinë e tij zyrtare në Facebook.