Pas paraqitjes së “BOMBAVE” të publikuara nga El Cheka ka reaguar edhe Artin Spahiu.

Spahiu në një shkrim të publikuar në Facebook thot se është shum problem të rrëzohet lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim z. Ali Ahmeti, duke iu futur nën pantallona dhe aty brenda duke gjurmuar dhe u kapur nëpër “ballona”!.

Ja edhe postimi i plot i Artim Sapahiut
Nuk rrëzohet një lider duke iu futur nën pantallona dhe aty brenda duke gjurmuar dhe u kapur nëpër “ballona”!
Të vegjëlit merren me persona dhe me ballonaa në nën pantallona, mesatarët merren me ngjarje, ndërsa njerëzit e mëdhenj merren me ide, filozofi dhe koncepte!
Nuk rrëzohet Ali Ahmeti me çobanka !