Aksident i rënde trafiku në autostraden Shkup-Tetovë në afërsi të fshatit Zhelinë.

Një kamion ka humbur kontrollin dhe është rrotulluar me çrast është lënduar vozitësi i kamionit.

SPB Tetovë kanë dalë në vendngjarje dhe po hetojnë rastin.

Nuk dihen ende shkaqet se si ka ardhur deri tek humbja kontrollit dhe rrokullisja e kamionit.

Për momentin pritet që autoritetet të dalin dhe të prononcohen rreth rastit dhe identitetit të personit që është lënduar gjatë aksidentit e që mendohet të jetë vetë shoferi i kamionit.