Ajo konsiderohet si një femër shumë joshëse dhe me një stil të veçant. Albëria tani gëzon statusin e një femre të lirë, e divorcuar nga bashkëshorti i saj me të cilin ishin të kurorëzuar përplot 19 vite.

E pas divorcit me të, Albëria tregon se çfarë bënte kjo derisa ai e tradhëtonte.

Këngëtarja thoshte se gjersa ai e tradhëtonte me tjera, kjo mbyllte sytë, e veshët, pastaj thotë se u mbylla fare, më nuk dija ç’të bëja.

Pastaj erdhi ndarja e çiftit.

Përmbledhjen e shkurtër të intervistës ku Albëria flet rreth ish bashkëshortit të saj, mund ta ndiqni tani.