Shumë përdorues të mediave sociale po postojnë imazhe të veturave dhe semaforëve të shkrirë pas një valë ekstreme të nxehtësisë në Arabinë saudite dhe Kuvajt.

Temperaturat kanë arritur në 63 gradë celcius në këto vende të Lindjes së Mesme.

Një politikane nga Pakistani e ka postuar në Twitter gjendjen në Lindje të Mesme. Vërtetësia e këtyre fotove gjithsesi nuk është vërtetuar nga mediat e mëdha botërore. /Gazeta Express