Vallëzim të nxehtë në mes të Shkupit, ka dhuruar një vajzë e cila pasi doli nga makina filloi të bëj Twerk, në njërin ndër udhëkryqet më të frekuentuara të kryeqytetit.

“Reporter” ka publikuar video nga vallëzimi I nxehtë I një vajzë nëpër rrugët e Shkupit.

Shoferët që kishin qenë mbrapa saj menjëherë e kanë filmuar, vajzën provokative dhe videoja e saj po bën namin në rrjetet sociale./Alsat