sh kryeministri në arrati Nikolla Gruevski sot ishte në proces gjyqësor në Budapest, ku u vendos për ekstradimin e tij. Mediat hungareze kanë publikuar fotografinë dhe videon e tij, transmeton gazeta Koha.

Ajo që ka shkaktuar më së shumti vëmendje është pamja e ish kryeministrit, i cili ishte paraqur me kapelë dhe syza të diellit, i cili nuk I ka hequr gjatë tërë kohës sa ka qëndruar në gjykatë. (koha.mk)