Menjëherë pas aktvndimit të gjykatës në Hungari, pas shqyrtimit të kërkesës së MPJ-së së Maqedonisë për ekstradim të ish-kryeministrit azilant, Nikolla Gruevski, ai ka reaguar nëpërmjet një statusi në rrjetin social Fejsbuk. Kështu duke e quajtur qeveri fajdexhinjësh dhe kriminele, qeverinë aktuale.

Sot u zhvillua procedure e rregullt e institucioneve në Hungari pasi që Qeveria kriminele në Maqedoni ka dorëzuar kërkesë për ekstradim.

Gjykata ka shqyrtuar kërkesën për ekstradim dhe ka vendosur se nuk do të pranohet.- ka shkruar Gruevski në rrjetin social Fejsbuk.

Ja dhe reagimi i tij origjinal në rrjetin social Fejsbuk: