Sot, në qytetin e Shkupit, për herë të parë është mbajtur ”Parade e Krenarisë’ apo ndryshe e njohur edhe si koumitetit LGBT. Sapo ka reaguar në rrjetin social facebook edhe Muftiu i Qytetit të Gostivarit, Shaqir Fetahu duke theksuar se Familja është baza kryesore e zhvillimit të drejt dhe të shëndoshë të shoqërisë. Ajo konsiderohet vatra e moralit njerëzor.

Familja është baza kryesore e zhvillimit të drejt dhe të shëndoshë të shoqërisë. Ajo konsiderohet vatra e moralit njerëzor. Andaj, lëvizja e LGTB paraqet një nënçmi i thellë i qenies njeri, nënçmim dhe shkatrim i familjes, tentim të prishjes së natyrshmërisë së njerëzores, akt i një virusi të amorales, pakuptimsisë, të shëmtuarës, destruktives, antinjerëzore. Njeriu arrinë dinjitetin e tij nëpërmes ngritjes morale, çdo rrugë tjetër dërgon drejt krizës shpirtërore dhe rënimit të krijesës më të denjë të Zotit që quhet njeri, shkruan fetahu.

GOSTIVARI24