Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi ka thënë se ka pasur tentativa nga mashtruesit rusë që tallen edhe me të siç bënë me kryeministrin maqedonas Zoran Zaev, por kjo gjë nuk ju ka kaluar. “Mashtuesit, prej të cilëve kanë rënë pre të tjerët, kanë tentuar të depërtojnë eddhe në zyrën time, por është fat që në Presidencë ka pasur kujdes maksimal sepse unë nuk mund të flasë me dikë pa qenë paraprakisht I informuar, pa I caktuar temat për të cilat mund të bisedojë dhe pastaj pa u lidhur dy kabinetet. Ka pasur përpjekje para 7 apo 8 muajsh për të biseduar me mua si president I Kosovës, por falënderoj pjestarët e kabinetit që kanë prevenuar një gjë të tillë”, ka thënë presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, i cili për shkak të shkathtësive të tij në luftë, kishte marrë nofkën “Gjarpri”./Gazeta Lajm