Azizi i BESËS përmes një shkrimi të publikuar në rrjetin social facebook ka veçuar se BESA është një, e vetme dhe e veçantë, ai shton se angazhimi në Lëvizjen BESA ngjall emocion.

BESA është një, e vetme dhe e veçantë. Angazhimi në Lëvizjen Besa ngjall emocion, dashuri dhe veprim i shëndruar ne vepra dhe vepra të mishëruar në Forumin Rinor të Lëvizjes BESA ka shkruar adnan azizi, sekretar organizat në lëvizjen besa.