Zyrtarët policorë me urdhër të Prokurorisë Publike sonte kanë hyrë në 1TV dhe shtëpin e Bojan Jovanovskit i njohur si “Boki 13”.

Pas arrestimit të “Boki 13”, Prokuroria Publike ka lëshuar një urdhër për kërkim në zyrën dhe shtëpin e Bojan Jovanovskit.