Forumi Rinor i Lëvizjes BESA, edhe sot vazhdoi aksionin per mikpritjen e mërgimtarëve. Këtë herë, aksioni u zhvillua në një pikë tjeter pagesore në F.Arnaqi ne dalje te Shkupit, pasi edhe dje në pikën pagesore Petrovec, MPB pamundesoi realizimin e plote të ketij aksioni.

“Ne si Forum Rinor i Lëvizjes BESA, edhe sot ju urojm mirëseardhje mërgimtarëve ne vendlindje, në mënyre simbolike duke iu ofruar një shishe ujë dhe plis, me shpresë që në të ardhmen të kontribojme që të mirëpriten në forma shume me te mira” theksohet ne komunikaten e Forumit Rinor të Lëvizjes Besa -Shkup.